Билетите за Дербито по 4 лева, полицията събра тарторите на агитките

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
15:03 / 27.10.2009
13682
Полицията събра представители от агитките на Локомотив и Ботев на рутинна среща преди пловдивското дерби тази събота от 14.30 ч. на стадион "Христо Ботев".  От страна на всички присъстващи се изрази надеждата за мирно и безпроблемно протичане на мероприятията преди, по време и след края на срещата, както и да липсват сблъсъци между групи фенове на двата лагера.

Касите за билети ще бъдат отворени от сутринта. Феновете на Локомотив ще  могат да си купят билети на касите на стадиона в парк Лаута от 9.30 до 12.30 ч. След затварянето на касите тръгва и организираното шествие към гостуващия сектор на стадиона край Бирената фабрика. Там също ще се продават от ценните хартийки, като за гостите това ще става само от една каса. Цената за вход из целия стадион ще е 4 лева.

От МВР напомниха, че всички зрители ще бъдат проверявани за остри и опасни предмети, като децата до 14 годишна възраст ще бъдат допускани само с придружител. Продажбата на алкохол в близък радиус на стадион "Христо Ботев" също ще бъде преустановена. От фенклуба на Локомотив препоръчаха билети да се закупуват от касите на стадиона в квартал Лаута, а всички желаещи да са пред гостуващия сектор не по-късно от 13.30 ч. Децата без придружител пък ще се събират на стадион "Локомотив" в 12.00 ч.

Източник: Lportala.net



Виж коментарите (34)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).