Ръководството на Ботев хареса нападател от родната Първа лига

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:53 / 15.11.2021
3374
Спортно-техническият щаб на Ботев (Пловдив) е харесал футболист от родната Първа лига. В Коматево обмисля да направят оферта към нападателя на Ботев (Враца) Дориан Бабунски. Информацията упорито се лансира в медийното пространство, но истината е, че на този етап тя не е потвърдена от никой.

От началото на сезона северномакедонецът отбеляза 6 гола в първенството. Той се разписа срещу Левски и ЦСКА-София и това допълнително вдигна цената му.

В Коматево отдавна търсят типичен централен нападател и чакат с нетърпение отварянето на зимния трансферен прозорец. Необходимостта от привличането на атакуващ футболист може да се засили още повече, ако бразилското крило Маркиньос напусне "канарчетата“ през зимата. Засега се говори, че унгарският Ференцварош е готов да плати за него 3 млн. евро на Атлетико Минейро.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).