По всичко изглежда, че Ботев ще се раздели през зимата с една от звездите си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:00 / 14.11.2021
3323
По всичко изглежда, че ръководството на ПФК Ботев (Пд) няма да успее да задържи една от големите си звезди до края на настоящия сезон, каквото е желанието на треньора Азрудин Валентич. Става въпрос за нападателя Маркиньос.

Той е все по-близо до трансфер в унгарския гранд Ференцварош. Тимът от Будапеща е проявявил реален интерес към бразилеца и ще опита да го привлече още през януарския трансферен прозорец, твърди местното издание ulloi129.hu. Както е известно, Маркиньос е собственост на Атлетико Минейро и играе под наем в Ботев.

Трансферната операция между Ференцварош и бразилския клуб ще възлиза на около 3 милиона евро, като сумата се очаква да бъде изплатена на траншове от унгарците. Бразилският нападател доста вдигна цената си, след като премина в Ботев. Интерес към него имаше от страна на Рапид (Виена), но тогава офертата на австрийския клуб не удовлетвори Атлетико Минейро.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).