ПСК Локомотив: Имаме много болни и контузени! Мартин Стоев: РЗИ Пловдив да провери!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
13:54 / 12.11.2021
2753
Срещата на Пловдивски Спортклуб Локомотив срещу отбора на Сливнишки герой (Сливница) от волейболната мъжка Суперлига бе отложена. Двубоят трябваше да се играе тази вечер (петък, 12 ноември) в зала "Сила".

"Мачът е отложен поради наличието на много контузени и болни състезатели в отбора на Локо", обявиха от ръководството на "черно-белите" на официалната си страница във Фейсбук.

Решението на БФВолейбол явно не се хареса на треньора на Сливнишки герой Мартин Стоев, който подаде официална жалба от името на клуба, провери Plovdiv24.bg. Тя е изпратена до Националната волейболна лига, както и до РЗИ Пловдив.

"Настояваме да бъде направена експертиза на съответните контузени състезатели на Локомотив Пловдив - дали отговаря на истината за контузии и болни от Ковид-19. Също така да бъде направен преглед от независим доктор или от доктора на БФВ Динко Захариев, за да се установи правоспособността на състезателите, които са контузени", са казва в официалния документ, подписан от Мартин Стоев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).