Кристиан Димитров остана дълбока резерва и при Дамбраускас

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
13:10 / 07.11.2021
3026
Българският национал Кристиан Димитров остана дълбока резерва и при новия треньор на Хайдук (Сплит) Валдас Дамбраускас. Бившият наставник на Лудогорец дебютира начело на хърватския тим при домакинската победа с 2:0 над Хърватски Драговоляц в мач от 15-ия кръг на първенството.

Димитров изгледа срещата от резервната скамейка и не се появи в игра. През настоящия сезон пловдивчанинът е влизал само в 4 шампионатни мача, като общият му престой на терена е едва 20 минути, припомня Plovdiv24.bg.

Бившият защитник на Ботев (Пд) трябва да се присъедини към националния ни тим, който днес започва подготовка в Национална футболна база “Бояна" за двубоите с Украйна и Швейцария. Кристиан Димитров бе повикан по спешност от селекционера Ясен Петров заради контузията на Петко Христов.

Иначе победата на Хайдук бе първа след 4 поредни неуспешни срещи. Тимът от Сплит е на четвърто място във временното класиране с актив от 24 точки. Лидер е Осиек с 30 точки.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).