Героят на Локо: Не се случва всеки ден да вкараш три на ЦСКА

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
19:14 / 31.10.2021
2611
Героят на Локомотив Пловдив Георги Минчев напълно логично бе избран за Играч на мача срещу ЦСКА-София. Нападателят отбеляза хеттрик при победата на черно-белите с 3:1 на стадион "Българска армия".

"Чувствам се страхотно. Не се случва всеки ден да отбележиш 3 гола на ЦСКА. Радвам се за целия отбор - всеки един от нас даде максимума от своите възможности. Днес загатнахме за потенциала, който имаме. Постепенно започнахме да показваме играта си от миналата година. В съблекалнята си казахме, че имаме своите шансове и бяхме уверени, че ще победим", заяви Георги Минчев.

"В първите мачове не успяхме да печелим най-вече заради липса на късмет. Пожелавам си да продължаваме със силните игри, да побеждаваме във всеки мач и по-предно класиране от миналия сезон. Не знам какво точно се е случило по трибуните, но тези работи не са хубави и не би трябвало да стават по нашите стадиони", завърши комчентара си героят на Локомотив Пловдив.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).