Дубълът на Локо врътна реми с Гигант (Съединение)

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:32 / 24.10.2021
1999
Отборът на Локомотив II записа равенство срещу Гигант (Съединение) в мач от Трета лига - Югоизточна група. Двата тима завършиха при резултат 1:1 и поделиха точките в двубой, който се игра на стадиона в село Оризари.

Гостите от Съединение поведоха в 50-ата минута. Центриране на Пламен Коларов намери непокрит в наказателното поле Никола Домакинов, който от близо се разписа за 0:1.

Oще в следващата атака Иван Михайлов можеше да изравни резултата, но пропусна.

В 84-ата минута “черно-белите" стигнаха до попадение. Вратарят на гостите не се намеси при центриране от ляво, а в наказателното поле Иван Михайлов засече за 1:1.

Така момчетата на треньорите Марчо Дафчев и Христо Колев - Бащата имат вече актив от 10 точки и са на 10-о място във временното класиране. Черно-белите са с мач по-малко.

Локомотив II игра в състав:

Кристиан Томов, Александър Василев, Видол Сейменски, Петър Петров, Иван Михайлов, Петър Андреев, Иван Арамазов, Тони Лесов, Велислав Шопов, Александър Колев, Мартин Иванов.

Резерви: Ангел Табаков, Антон Коспартов, Иван Узунов, Георги Мавродиев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).