Димитър Илиев към болните мозъци: Това е неуважително и срамно!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (25)
12:45 / 16.10.2021
6971
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев заяви, че не е попаднал в депресия след изпуснатата дузпа за България срещу Литва и определи като "тъпотии" и "измислици" появилите се информации. 

Plovdiv24.bg бе една от медиите, които НЕ ПУБЛИКУВАХА въпросната фалшива новина именно поради причините, които и самият Димитър Илиев споменава по-долу:

Ето какво каза Футболист №1 на България за 2019 и 2020 година по темата:

Аз не знам откъде излезе тази "новина", че съм депресиран. Някои журналисти трябва да се запитат имат ли място в тази гилдия. Трябва да проверят, че това е много сериозна дума и много сериозна болест.

С една изпусната дузпа няма никакъв шанс да се депресирам. Сигурно 20-30 души ми се обадиха да ме питат дали съм окей. Едва ли не ще си посегна на живота, защото съм изпуснал от 20 дузпи - една. Това е неуважително и срамно.

Новината не знам откъде излезе и се преписа от всички сайтове. Уважаващ себе си журналист трябва да провери това, което пише, защото може да навреди на хора с лабилна психика. Това искам да кажа на този писател с болния мозък.


Виж коментарите (25)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).