Готви се треньорска смяна в Ботев, Зингаревич и Валентич провели сериозен разговор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:45 / 04.10.2021
8249
В Ботев (Пловдив) сериозно обмислят треньорска рокада! Става въпрос обаче не за представителния тим, а за дубъла на клуба. След поражението от Спортист (Своге) с 0:1 вчера наставникът на първия тим Азрудин Валентич и собственикът Антон Зингаревич са провели разговор помежду си относно евентуална смяна на Стефан Стоянов като старши треньор на втория тим. 

Босненският специалист се е оплаквал на няколко пъти през последните месеци, че българските му колеги не се държат професионално и по нужните европейски стандарти, твърди Sportal.bg. В клуба дори имат готов вариант за заместник на Стоянов. Става дума за Артур Ованесян, чийто опит е два месеца като помощник-треньор във Фремад Амагер. Арменецът ще бъде човекът, на когото ще бъде възложена задачата да развива талантите на Ботев и тези, които идват от чужбина. Ованесян е близък човек на Дагуев, помощник-треньор на Валентич в Ботев, а преди това е работил и в администрацията на Виста, аматьорски руски клуб от четвърта дивизия, използван като мост за довеждането на талантливи нигерийски футболисти в Европа.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че вторият отбор на жълто-черните е на 11-о място във временното класиране на Втора лига с актив от 14 точки. Само преди дни наставникът на дубъла Стефан Стоянов даде любопитно интервю, в което сравни отбора си с "криво и слабичко цветенце, което расте в порутена площадка".


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).