Кошински вече не е в УС на Сдружение ПФК Ботев, избраха новия шеф единодушно

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
16:29 / 19.09.2021
4928
Сдружение "ПФК Ботев Пловдив“ проведе Общо събрание на членовете си. Сбирката протече онлайн и на място в хотел "Империал“ при спазване на действащите противоепидемиологични мерки и устава на организацията. По време на общото събрание Управителният съвет направи отчет за дейността през изминалата година.

Членовете на Сдружението приеха нов 5-членен Управителен съвет, като в него остават трима членове от стария, с което се гарантира приемствеността на дейността, съобщиха официално от "жълто-черната" организация.

Новият УС е в състав: Теодор Бочев, Рангел Мутафчийски, Борис Гиздаков, Георги Влахкинов и Даниел Аргилашки. За председател на новия Управителен съвет единодушно бе избран Борис Гиздаков.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че предишният председател на УС бе Радослав Кошински, който вече не е в новото управленско тяло.

Сдружението изказва специална благодарност на хотел "Империал“ и на Георги Семов за перфектната организация и техническото осъществяване на събранието, се казва още в официалното съобщение.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).