Венци Стефанов: Защо не отсъдиха дузпата срещу Карагарен? ВАР - това е дявол на магаре!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
13:05 / 14.09.2021
6353
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира по любопитен начин спорното съдийство на Никола Попов по време на дербито между Локомотив Пловдив и Левски, завършило 2:2 на "Лаута".

"Искам да кажа, че ВАР се явява голям проблем. Помните, че аз бях против него от самото начало. Мишел Платини и други големи футболни фигури са на същото мнение. За мен имаше дузпа срещу Бирсент Карагарен - имаше нарушение в наказателното поле на Левски! Защо тази дузпа не беше отсъдена? Нали горе в стаичката гледат положението! Да, но това е Левски - как ще бъде свирена дузпа срещу Левски при 0:0?! Няма шанс, срещу Левски не може! После Петър Петров ни обяснява колко добре било с ВАР - дявол на магаре", заяви пред Sportal.bg ексцентричния бос на "белите".

Той каза и срещу какво е готов да даде вратаря Светослав Вуцов на ЦСКА- София. Както е известно, синът на Велислав Вуцов е запален фен на "армейците".

"Светльо е много кадърно и добро момче. Гришата трябва да ми даде две бензиностанции, за да го има в състава си. Говоря за две софийски бензиностанции - и то на централно място, разработени. Това е условието", заяви шеговито шефът на най-стария столичен клуб.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).