ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
"Мистър Пловдив", който отпадна безславно в "Игри на волята", отнася доста подигравки заради фамилията си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:08 / 12.09.2021Коментари (2)55353
©
Пловдивчанинът Иван Булкин oтпадна доста бързо в новия сезон на шоуто "Игри на волята". След много оспорвана и тежка битка, в която участниците пренесоха над 4 тона, от играта си тръгнаха първите двама претенденти за голямата награда - той и Златозар Атанасов.

Ето какво пише 26-годишният БУлкин в профила си във фейсбук след отпадането.

"Игри на волята" е изключително предаване! Мечта ми беше да участвам. Бях готов да дам всичко от себе си, както физически, така и психически. Подготовката ми беше свързана изцяло за това участие. Наистина съжалявам, че не можах да покажа дори 1/5 от възможностите и потенциала си. Сблъсках се с две много добре подготвени момчета и битката беше изключителна. И макар да беше само една, аз успях да усетя енергията, емоцията и преживяването на 100%. Надявах се да вляза в отбор, да имаме екипни битки, да разгърна потенциала си напълно. Уви! Не съжалявам за нищо! За мен беше страхотно преживяване, макар и толкова кратко! Благодаря на всички, които ме подкрепяха за това начинание!

Пожелавам успех на всички участници!

Интересуващият се от мода Булкин не само се гордее със своето перфектно изваяно тяло, но и с богатия гардероб от дрехи, за които би му завидила всяка жена. Играчът не знае нито броя на обувките си, нито чантите, нито коланите, които ползва за аксесори.

От малък той си падал по модните тенденции. Знаел имената на световните марки, различавал последен от предпоследен модел дрехи и разбира се, мечтаел да дефилира по "котешката пътека".  Звездата на успеха му се усмихнала за пореден път преди половин година, когато бил поканен на специална фотосесия, прокламираща равенството между половете и правото на мъжете да се обличат като госпожи, респективно на жените като мъже. Под прожекторите той партнирал на Николета Лозанова, която дизайнерите накиприли с мъжки костюм. За разлика от нея Иван демонстрирал "пълен пакет", комбиниран с дамски жартиери и обувки с ултра висок ток и силиконови чорапи. Фотосесията за списанието "HALF Magazine", предназначено за чувствителни господа, вдигнала рейтинга на Иван Булкин и неприличните предложения към него завалели като майски дъжд – упорито и напоително.

С днешна дата Иван Булкин вярвал, че повечето негативни слухове по негов адрес се дължат на скрита и нескрита народна завист. Чувал всякакви истории – в това число, че отдавна е минал на другия бряг, че по партита се кипри с женски дрехи, но всъщност не се интересува от евините посестрими. Критикували го дори, че носи слипове с подплънки, за да може "мъжеството" му да изглежда по-голямо и така да прави по-силно впечатлени за сексуално заинтересуваните от тялото му субекти. Повечето подмятания подминавал с мълчание, но след като се запознал с "драсканиците" по стената на "Игри на волята", счел за нужно да даде следното обяснение:

"Типично българска черта е да се търси негативното във всеки и всичко. За всички останали, които не ме защитиха,  ще кажа, че това е едно предаване, което се гради на рейтинг. Така, че няма нищо случайно във всяка дума от визитките на участниците. В моята визитка, няма да чуете, че тренирам лека атлетика от 13 години, че работя в офис сграда от над 7 години, че тази година завършвам "Спортна педагогика" в Пловдивския университет, че си имам страхотна приятелка, на която много държа. Ако мислите, че може да опознаете човек от подобни визитки, жестоко се лъжете!  Приключвам с коментарите си", написа във фейсбук страницата си Булкин, който отнася бая подигравки заради фамилията си.

Имало хора, които открито го наричали "булка", защото били 100%  сигурни, че е хомосексуален. Нямало как млад и красив мъж, интересуващ се от мода и работещ като модел, да бъде истински мъж.  Спечелената от пловдивчанина титла през 2020 г. – "Супер модел на Вселената" била като трън в очите на много хора, които уж се пишели приятели на младежa, пише Уикенд.

Преди това Булкин имал спечелени още няколко титли. Най-много се гордеел с първата си – "Мистър Пловдив", но вярвал, че тепърва му предстоят световни награди, каквито нито един нашенец до момента не е печелил.


Още по темата: общо новини по темата: 3974
16.12.2022 »
30.09.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/663 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Естествено, от статията прочетох съвсем малко. Не ми се чете за драмите на разни долни пе**ли!
0
 
 
само не се разбра малката булка ли му викат или голямата шлива.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: