Атанас Илиев: Този гол ще го помня дълго! Много хора не вярваха в нас!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
08:58 / 03.09.2021
4131
Бившият вече нападател на Ботев (Пд) Атанас Илиев влезе в историята, след като отбеляза първи гол Италия като гост от над 20 години. Новото попълнение на Асколи изравни резултата в края на първото полувреме на снощния двубой срещу европейския шампион, завършил 1:1 във Флоренция.

"Изключително съм щастлив, защото Италия е европейски шампион и един от най-добрите отбори в света. Радвам се! Много хора не вярваха в нас. С много усилия и себераздаване постигнахме този резултат. Като цяло можеше да владеем повече топката, но знаете стила на Италия! Много е трудно да владеем топката повече от тях и то на техен терен“, започна коментара си Атанас Илиев.

"Срещу Литва се надявам да победим. Този гол ще го помня дълго. Някой ми спомена, че много дълго време България няма гол тук и съм изключително щастлив“, допълни още нападателят.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).