ПФК Ботев: Разделихме се с Крис Добрев по взаимно съгласие

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
15:02 / 01.09.2021
3030
ПФК Ботев (Пловдив) потвърди днес за раздялата с нападателя Кристиан Добрев. Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, бургазлията е искал да остане в Коматево, но решението за раздялата е било взето от ръководството и от треньора Азрудин Валентич.

Добрев ще продължи кариерата си в Славия, а днес стана ясно, че той е разтрогнал договора си с Ботев по взаимно съгласие.

"ПФК Ботев и Кристиан Добрев прекратиха взаимоотношенията си по взаимно съгласие. ПФК Ботев Пловдив благодари на Кристиан Добрев за всеотдайността му в мачовия и тренировъчен процес, както и приноса към завоюваните отличия в ДЮШ и му пожелава успехи в бъдещите му професионални планове", се казва в официалното съобщение от "жълто-черния" клуб.

Любопитното е, че неофициалният дебют на Добрев за Славия най-вероятно ще е срещу бившия му отбор. Както вече информирахме, приятелският мач между Славия и Ботев (Пд) ще е на 3 септември (петък) от 17.00 часа на стадиона в столичния квартал "Овча купел".


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).