Боби Михайлов "захапа" Бербатов заради отказа му да играе за България

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
13:23 / 30.08.2021
2573
С атрактивно събитие в Национална футболна база "Бояна“ бе обявено официалното партньорство между Българския футболен съюз и Порше БГ ЕООД, ексклузивен вносител на Volkswagen за страната. Гостите на събитието имаха възможност да разгледат най-новите модели от портфолиото на световноизвестната марка, сред които ID.3 и ID.4, а ключови футболисти от селекцията на националния треньор Ясен Петров участваха в специална игра с награди – мини копия на автомобили Volkswagen.

"Българският футболен съюз благодари за огромното доверие от страна на толкова сериозен и познат бранд, символ на качеството в производството на автомобили. Самият факт, че Volkswagen е партньор на УЕФА и основен спонсор на наскоро завършилото Европейско първенство, говори както за стойността на марката, така и за отношението й към футбола“, заяви президентът на БФС Борислав Михайлов.

"От 16 години съм тук, избиран съм с по 85 %, всички ме знаят. Няма сигнал от клуб, а има сигнал от екипа на Бербатов. Това е поредното несериозно отношение към футбола и част от продължаващата агресивна кампания. Кой ще е президент - ще изберат хората на самия конгрес. Искането за прекратяване на мандат е в разрез с Устава. Защото в Устава пише, че мандатът е четиригодишен и може да бъде прекратяван по три хипотези. А не когато на някой му скимнало, че е дошло времето, след не знам колко години от отказа му да играе за националния отбор, да оправи българския футбол", допълни още Борислав Михайлов.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).