Марица привлече носител на Купата на България с Локо (Пд)

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
15:17 / 05.08.2021
5439
Лидерът във временното класиране на Втора лига - Марица (Пловдив), осъществи пореден силен входящ трансфер. Жълто-сините привлякоха халфа Янко Ангелов, който вече тренира с отбора. Очаква се съвсем скоро той да бъде картотекиран, потвърдиха от клуба.

Янко Ангелов е роден на 29 юни 1993 година в Пазарджик. Юноша е на Хебър и Левски. Играл е за Любимец, Монтана, Септември (София), Локомотив (Пловдив), Хебър и отново Монтана, където се състезава през миналия сезон в Първа лига.

За състава на Локомотив (Пловдив) играе два сезона, като с черно-белите става носител на Купата на България, участвайки и във Финала на финалите срещу Ботев (Пд). Има над 130 мача в професионалния футбол, както и мачове за младежкия национален отбор.

"Радвам се, че съм част от Марица - отбор с големи традиции. Първите ми впечатления са много добри. Съставът има голям потенциал, колективът също е много добър. Мотивиран съм и ще дам своя принос тимът да се представи на добро ниво през този сезон", сподели Янко Ангелов пред Фейсбук страница на новия си клуб.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).