Анатоли Тодоров: Никой не ме е гонил от Локо Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
19:08 / 21.09.2009
3788
Бившият халф на Локо Пд Анатоли Тодоров, който в момента играе за Локо Мездра отново поиска да опровергае всички слухове, че някой го е гонил от Локо Пловдив. Ето какво каза той днес:

Никой от Локо Пд не ме е гонил. Сам помолих ръковдството да ме освободи. Аз поисках среща с тях, понеже имах лични проблеми и въпреки, че имах още година и половина от договора, поисках да ме освободят. Искам да благодаря на Иван Петлешков, който постъпи коректно с мен. Знам, че в началото играх добре в Локомотив и се преборих за титулярно място, но в последните 6 месеца имах проблеми и не можех да давам всичко от себе си за отбора, а Локомотив е такъв отбор, в който за да играеш като титуляр, тряба да даваш 100% от себе си. Проблемите на Локомотив в момента са, че в отбора се създават много интриги, които вредят в отбора и създават много напрежение.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).