Крушарски: Оставам собственик на Локо, но ще има нов човек, който ще ми помага финансово

Автор: Стойчо Генов
Коментари (12)
11:38 / 01.07.2021
5038
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски направи доста интересни разкрития за бъдещето на клуба. Бизнесменът заяви, че съвсем скоро ще има сериозен човек, който ще му помага с издръжката. Той обяви, че целта пред Локо Пд е да има два свои отбора във Втора лига - Локомотив Пловдив 2 и Рилски спортист, като идеята е тези два клуба да захранват представителния тим на "смърфовете" с качествени кадри.

"Скоро в Локомотив Пловдив ще има човек, който да ми помага с издръжката на клуба. Взаимно ще си помагаме. Аз оставам собственик. Сега не е моментът да разкривам дали ще вземе акции или ще помага като спонсор. Скоро ще разберете, имайте малко търпение".

"Целта пред нашия клуб е много ясна - да изградим печеливш продукт. Искаме да имаме два наши отбора, които да участват във Втора лига - Рилски спортист и Локомотив Пловдив 2. Идеята е тази два клуба да захранват представителния отбор на Локомотив с качествени кадри. Футболистите трябва да разберат, че като вземат трябва да върнат. Това става със силни мачове и развитие. Не бива да бъдат само консуматори", заяви пред Гонг Христо Крушарски.

"Напоследък чувам какви ли не приказки. Само, че никой не представя конкретни планове за развитието на българския футбол. Щели да дават първенството на ПФЛ. И какво от това? Всичко ще се върви както досега. Стига с тези празни приказки. Дайте да направим нещо добро за българския футбол. От много приказки, някой може да хване инфекция на устата и да онемее. На вас харесва ли ви ЕП? На мен много. И ние може да сме там, но не с приказки, а с много работа", каза още собственикът на черно-белите.


Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).