Капитанът на Ботев: Напускам, не се издържа вече

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
19:08 / 14.09.2009
6776
Капитанът на Ботев (Пловдив) Васил Василев обяви, че ще напусне тима при положение че до края на седмицата на играчите не им бъдат изплатени дължимите суми. След загубата с 0:3 от Миньор (Перник) изключително разочарованият играч на Ботев заяви, че положението в клуба вече е нетърпимо.

"Виждате за какво става дума. Не се издържа вече, нямаме пари да дойдем на тренировка. Мисля, че това беше последният ми мач за Ботев. Вече не издържаме, от една година караме само на обещания. Футбол не се играе само за удоволствие, но и за пари. Аз съм тук от седем години и ми писна само да слушам обещания. Аз лично не виждам светлина в тунела. Явно за момента това са ни възможностите. Поредните обещания сега са, че тази седмица ще се изплатят старите задължения. Ако стане така, няма да напусна, обаче ако не - по-добре да ида да работя някъде и да взимам заплата", коментира той.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).