Атакували Христолов с камъни, феновете обмислят бойкот на мача с Миньор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
10:09 / 14.09.2009
9289
Димитър Христолов е бил нападнат с камъни в автомобила си от фенове на Ботев вчера. Омразният президент на "канарчетата" е бил замерян с различни павета и бомбички на излизане от заведението "Планет Клуб" в Кършиака. Малко по-късно той е бил забелязан и в 3-о районно управление. Христолов обаче не бе открит на мобилния си телефон, за да разясни дали е подавал жалба в полицията за инцидента.

От пресцентъра на РДВР - Пловдив потвърдиха днес в бюлетина си, като съобщената от тях непълна информация, съвпада със случката - за 59-годишен от с. Крумово с "Мерцедес S600", а колата е била атакувана по бул. "Дунав".

Агитката на Ботев е обсъждала бойкот на днешния мач с Миньор Перник. "Жълто-черното" дерби е от 16:00 часа на ст. "Христо Ботев", но е много вероятно феновете, подобно на предното домакинство с Монтана, да оставят стадиона празен. До днес беше обявено примирие между феновете и италианския треньор Енрико Пичионе, който уж бил пратеник на новите италиански собственици. Те трябваше да се появят до днес, по думите на Пичионе, но все още никой не е чувал нищо за тях. Очаква се агитката на Миньор Перник отново да подкрепи "жълто-черните" фенове във войната срещу Христолов, издигайки плакат срещу скандалния президент.


Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).