Шестима италианци вече са подписали с Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:35 / 09.09.2009
5574
Половин дузина от дошлите на проби италианци вече са подписали договори с Ботев Пловдив. Новината съобщи наставника на „жълто-черните" Енрико Пичионе. Фабио Тинази, Габриеле Морини, Чиро Сириняно, Джилберто Дзанолети, Марко ди Паоло и Марко ди Арженио се обвързаха с „жълто-черните" до края на първенството.

Не е ясно обаче, дали някой от тях ще бъде на разположение за домакинството на Миньор в понеделник, тъй като в Ботев все още не е пристигнала жълтата карта на нито един от шестимата. Ако това не се случи до петък, италианците няма да бъдат картотекирани в БФС и ще пропуснат двубоя срещу перничани.

Защитникът на „канарчетата" Стоян Ангелов е с отекъл глезен след удар в крака по време на контролата срещу ЕКИУ и е под въпрос за срещата в понеделник.

В същото време безпаричието в клуба продължава с пълна сила. Единствените пари, които Христолов е дал в последните 7 месеца, са по две заплати на футболистите, които останаха от миналогодишния състав на Ботев. Новите играчи все още не са взели нито стотинка от най-скандалния президент в А група.

Ако до двубоя с Миньор няма развитие около собствеността на Ботев, феновете на „жълто-черните" подновяват активната война срещу Димитър Христолов.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).