Помните ли Вандер? Мечтае да се върне в Ботев!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
09:47 / 28.05.2021
6733
Бившият футболист на Ботев (Пловдив) Вандер Виейра си спомни с умиление за периода си при "канарите". 32-годишният нападател в момента е част от боливийския Олуейс Реди. "Кариоката" даде любопитно интервю, в което заяви, че би искал да завърши кариерата си в Ботев.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че той бе привлечен при "жълто-черните" през юли 2012 година от Ферарио Спасов и изкара два пълни сезона до 2014 г. За този период Вандер Виейра изигра 61 официални двубоя с Ботев, в които отбеляза 10 гола.

"България е специална страна за мен. Отвори вратите си за мен в най-трудния момент от кариерата ми. От Ботев ми предложиха тригодишен договор, който веднага приех", коментира Виейра пред Lance. "Помислих, че са луди. Не тренирах по това време и се възстановявах, имах проблеми с алкохолизма, депресия - беше ми изключително трудно. Наскоро бях опериран, не играх дълго време", спомня си нападателят.

"Много съм благодарен на Ботев и ако Бог ми позволи да играя последните шест месеца от кариерата ми отново там, ще бъде огромно удоволствие. Ботев (Пловдив) спаси кариерата ми. Дори днес продължават да ми се обаждат от клуба и искам да се върна там", каза още Вандер Виейра.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).