Седмица на физическата активност ще се проведе на Младежки хълм

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:37 / 27.05.2021
1199
Десетото юбилейно издание на MOVE Week Пловдив ще се проведе от 31 май до 6 юни на Младежки хълм. MOVE Week се провежда в страната от 2012 година и е мащабен празник на физическата активност, като в него традиционно се включват общини, спортни клубове, НПО и доброволци.

Чрез събитията, част от MOVE Week гражданите имат възможност да опитат различни видове спорт и физическа активност (походи, танци, йога, бойни изкуства, фитнес тренировки и т.н.), за да изберат най-подходящата за своите нужди.

Програмата на Седмицата на физическата активност и спорта ще включва множество активности и предизвикателства, като програмата ще бъде разделена на делнична и активен уикенд. През седмицата, от понеделник до петък, от 18:00ч на поляната на Младежки хълм, на специално изградена сцена, ще се състоят различни отворени активности: йога, танци, бойни тренировки, кондиционни тренировки.

През МОVE Weekend- събота и неделя – програмата ще бъде целодневна. Във връзка със Световния ден на околната среда, който е най-мащабното събитие, посветено на опазване на природата, сдружението организира, освен активната програма, богата еко програма: куклен театър от ЕКОПАК България; Чисти Игри и арт работилници. През целия ден пловдивчани могат да станат част от еко пикник на поляната.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 30
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).