ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Зуека в интервю за Plovdiv24.bg за своя талант като художник и за култовото шоу "Като две капки вода"
Автор: Диана Бикова 18:00 / 16.05.2021Коментари (0)4275
Изложба с творби на Васил Василев - Зуека може да се види до 30 май в пловдивската галерия U-Park на ул. "Отец Паисий" 24. Доскорошния телевизионен партньор на Зуека - Димитър Рачков пръв е откупил триптиха "Дон Кихот" - "Не знам", "Не чух", "Не видях".

"Мисля, че идеята в триптиха е ясна - всички можем да знаем, всички можем да чуем и всички можем да видим стига да искаме" - каза в интервю за Plovdiv24.bg актьорът и телевизионен водещ. И обяснява, че чрез очите на изображенията, независимо дали са през Дон Кихот, някоя риба, ангели или две тела, изразява определена мисъл и обикновено очите носят драматизъм. 

Зуека разказва, че сред любимите му изображения е скулптурата на шута. Всъщност това е отливка на неговото собствено лице. Решил да направи лице и като краен резултат да се получи политическа сатира. Мотото "Вържи шута, за да ти е мек тронът" винаги е актуално, смята творецът.

Разказва, че цял живот се изразява чрез изкуството, а рисуването му дава всичко онова, което не получава от друго. "Споделям идеи, задавам въпроси на зрителите - това, което съм правил винаги" - споделя той.

Зуека смята, че шоуто "Като две капки вода" не се е изчерпало, въпреки, че вече 9 сезона в телевизионния ефир. "Още може. Щом има интерес, щом продължава да бъде шоу №1 по гледаемост, това означава, че хората просто го обичат и го искат това шоу. Всички смятаха, че интересът ще падне откакто Димитър Рачков си тръгна, но както виждаме това не е истина. Продължаваме да държим същия рейтинг, същата гледаемост, хората се забавляват, коментират. Това е телевизионно шоу. Велико е" - каза Василев.

Няма драма в междуличностните отношения вътре в екипа. Запитан дали Рачков не е избягал от него, Зуека категорично отрече и заяви, че му е трудно до коментира отношенията между Фънки и Къци.

Актьорът признава, че не е лесно да се прави 3-часово телевизионно шоу, а най-трудно е било, когато в залата нямаше зрители. Твърди, че с Геро се чувства прекрасно, защото той много лесно "връща топката". Зрителите неправилно са възприели като вражда епизодът, в който Геро лисна чаша с вода в лицето на Юлиян Вергов. "Това са шеги между актьори, които играят в драматичните театри. Още тогава, на лайфа, го казах" - обясни Зуека и допълни, че са много добри приятели с Юлиян.

Участниците в този сезон са много силни и за първа година сега на предстоящия финал всички имат реален шанс да влязат във финалната четворка. Зуека категорично отхвърли възможността "бутонът на късмета" да се манипулира по някакъв начин, за да се изпитат гласовите възможности на изпълнителите. "Интересното е доколко ще съумееш да изимитираш това, което виждаш. На Къци му се падна нещо, което беше пълна подигравка с "бутона на късмета" - Джорджиано. Но е имитация и Къци направи всичко възможно да е добра. Според мен беше добра имитация на едно момче, което е особен певец" - коментира актьорът.

Тв водещият заяви, че Азис е голям творец и толкова автентичен не само като глас, а и като поведение, което вероятно му пречи да излезе от себе си и да влезе в имитацията. "Според мен въобще няма проблем и се забавлява много добре и въобще не му дреме" - смята той.

Дали ще има сезон 10 на "Като 2 капки вода" зависи от продуцента Маги Халваджиян и Нова тв. Василев се радва, че вече има публика и признава, че е било доста трудно залата да е празна. 

В края на интервюто Зуека разкрива какви са краткосрочните му творчески планове, къде ще почива и отправя специално пожелание към читателите и зрителите на Plovdiv24.bg.

Цялото интервю с Васил Василев - Зуека гледайте в прикаченото видео!



Още по темата: общо новини по темата: 3169
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/529 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: