Зико: Не деля Ботев и Локо, защото са много чувствителни! Ще помогнем и за двата стадиона!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (16)
13:00 / 14.05.2021
8453
Кметът на Пловдив Здравко Димитров - Зико бе категоричен, че общината ще помогне финансово и на двата местни футболни гранда Локомотив и Ботев, за да успеят да реконстроират изцяло своите стадиони, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Има суми, които г-н Борисов осигури и за единия, и за другия стадион. Те ще бъдат употребени по предназначение докъдето стигнат. Оттам нататък ще търсим финансиране – пак повтарям, и за двата стадиона, защото са много чувствителни. Не ги деля! Както трябва да стане единият стадион, така трябва да стане и другият. Ще търсим варианти. Както виждате, неблагоприятното е, че с дни се покачват цените на строителните материали – на желязо, цимент. Важното е, че са почнати. Така че с общи усилия ще бъдат завършени", заяви Зико пред камерата на Plovdiv24.bg.

"Стига сте ме питали за тези седалки! Те ги има – като артикул, като брой. Не знам дали стават. Аз не съм от ФИФА. Ако ме пратите да работя във ФИФА и да видя какви са изискванията, сигурно ще ви отговоря. Към 2013 година са ставали...", допълни още кметът на Пловдив.

Гредайте в прикаченото видео цялото изказване по темата на кмета Димитров!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).