Валентич: Ставаме все по-добри, но има външни фактори и негативна енергия, които ни влияят

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
19:46 / 13.05.2021
4661
Треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич отново даде твърде интересен коментар за играта на отбора при равенството 0:0 срещу Царско село. Босненецът разкри, че е останал доволен, защото тимът му е спрял серията от 5 поредни загуби, а многото пропуски показвали, че жълто-черните израстват.

Ето какво каза Валентич след края на двубоя в полите на Витоша:

Оставяме един тежък период зад нас. Трябва да остана позитивно настроен. Доволен съм, че прекъснахме тази негативна тенденция. Но обърнете внимание колко положения пропуснахме. Това ми дава надежда, това показва, че израстваме. Отношението на футболистите, нагласата им към този двубой беше добра. Започваме да играем по-добре и по-добре, което ми харесва.

Ако гледате всяка една наша тренировка и всеки един видео анализ, ще разберете колко много се стараем да имаме добра организация. Но в крайна сметка има външни фактори и негативна енергия, които няма как да не ни влияят. Просто трябва да продължим да работим и промяната ще дойде.

Може би проблемът да не вкарваме е и психологически. Но преди това не стигахме до толкова много ситуации. 70 минути срещу Лудогорец играхме прекрасно. Знам, че този отбор може много повече.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Валентич!



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).