Фенове на Спартак посочиха виновниците: Подчовеци! Долна сган! Вън!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
09:06 / 13.05.2021
6042
Отборът на Спартак (Пловдив) продължи със срамното си представяне в Трета лига - Югоизточна група, след като за трети път през този сезон отнесе 6 гола. Синьо-белите бяха разгромени с 0:6 при гостуването си на Борислав (Първомай) в двубой от 31-ия кръг.

Както се очакваше, позорът не беше подминат от привържениците на клуба, които този път посочиха със снимков материал истинските виновници според тях за трагичното състояние.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса какво написа официалният сайт на привържениците на "гладиаторите".

Поредният срам е факт. Не знаем кой какво ще прави, но моментално да се махат някои хора. Писна ни да се подиграват с любимия отбор, ама писна ни! Въпросните подчовеци и най-вече К.Г. да се маха/т. Долна сган! Никой не може да ви гледа, съсипахте дори репутацията на този голям отбор, защото го свързват с вас. Няма да кажем нищо повече, защото думите не могат да изразят какво чувстваме в момента истинските спартаклии. МАХАЙТЕ СЕ ВСИЧКИ!

Докога ще търпим този позор? Вие сте срам за този клуб. Не един мач, вие едно полувреме мъжката не може да изиграете! Всички вън и ако собственикът иска да остане, да реже до кокал!


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).