Нелепа загуба на Локомотив срещу Болтън с автогол на Тунчев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (39)
20:06 / 29.09.2005
2957
Изключително силна игра показаха пловдивчани в днешния мач-реванш срещу английския Болтън Уондърърс. Много силно и нахъсано започнаха играта си "смърфовете". През първата част 58% от времето топката бе владение на Локо. Превеса в играта също бе за българите.

Втората част започна също силно. В 51-та минута се случи така желаното и очаквано предвид играта на локомотивците - Георги Илиев с шут от 25-26 метра бе точен и откри резултата в мача. 1:0 за Локомотив. "Черно-белите" продължиха със силната игра и не допускаха опасни положения пред вратата си. Точно за това никой не очакваше случилото се в 79-та минута. При объркване пред вратата на Локо при една неособено опасна ситуация за пловдивчани, Тунчев вкара автогол и подари най-вече психическо предимство за отбора на Болтън. Прицентриране по земя, Колев се наведе да хване топката. Тунчев обаче объркан от подвикване на свой съотборник протегна крак и вкара топката е в мрежата зад слисания Колев. След нелепия автогол "железничарите" се разконцентрираха, а англичаните получиха нужното - чести грешки от страна на Локо. Така броени минути по-късно се стигна и до гол на Болтън, който този път вкаран от техен играч. В 86-та минута Нолън се възползва от поредна грешка и бе точен. Резултатът 2:1 остана и до края на мача.

Въпреки загубата запалянковците изпратиха с аплодисменти отбора на Локо Пд.

С общ резултат от 4:2 в полза на англичаните Болтън продължава в груповите фази.

Можете да проследите мача минута по минута ТУК.


Виж коментарите (39)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 7
Днес: 13


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).