Не е само Неделев! Още петима "канари" са с неясно бъдеще в Ботев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:05 / 12.05.2021
3758
Шестима са играчите на Ботев (Пд) с изтичащи договори, за които все още няма индикация дали ще останат. На първо място е звездата на тима Тодор Неделев. Там се знае, че ръководството му е предложило договор с нови условия, с които националът не е съгласен и няма подпис засега.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че според испанския изпълнителен директор на жълто-черните ръководството е предложило рекорден в цялата история на Ботев договор за Неделев

До юни при "канарчетата" са още вратарите Георги Аргилашки и Янко Георгиев. Бразилецът Джонатан Перейра също е с неясно бъдеще, както и младокът Георги Земярски. Норвежецът Анвар Елионуси подписа през зимата, но само до края на сезона.

Все още не е ясно какво ще е бъдещето на въпросните шестима играчи, пише "Тема спорт". В Ботев се очаква и треньорска рокада, след като до момента Азрудин Валентич разочарова начело на тима. Фаворит за нов наставник е Александър Томаш, но пък той елегантно отказа да коментира темата за евентуалното си идване в "Коматево".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).