Дните на Валентич в Ботев са преброени, спрягат Балъков и Томаш за поста му

Автор: Стойчо Генов
Коментари (13)
17:18 / 10.05.2021
8742
Дните на треньора Азрудин Валентич начело на Ботев (Пловдив) изглеждат преброени, като почти сигурно босненецът няма да води тима през следващия сезон. Част от ръководството на "канарчетата" вече работи по намирането на негов заместник след негативните резултати и петото поредно поражение за тима. 

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че жълто-черните загубиха снощи с 0:1 от Левски и това бе 5-о поредно поражение на отбора.

Основни фаворити за поста са Александър Томаш и тандемът Красимир Балъков - Красимир Петров. Близки до клуба твърдят, че дори вече е търсен треньорът на Етър, а тези дни ще има разговори и с легендата на българския футбол, съобщава Sportal.bg. В момента обаче Томаш, който е основен фаворит, е концентриран изцяло върху работата си по спасяването на Етър, като пред отбора му предстоят много важни мачове до края на кампанията.


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).