Емоционални думи насълзиха Христо Бонев на Лаута

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
23:29 / 01.05.2021
11546
Фенклуб "Локомотив Пловдив“ и The Magic of Plovdiv почетоха клубните легенди като ги поканиха и дариха с разкошни кошници с лакомства по случай светлия християнски празник Великден, съобщиха "черно-белите" привърженици.

Ето какво още допълниха от Фенклуб Локомотив Пловдив:

На стадиона дойдоха "черно-бялата" икона Христо Бонев, футболист №1 на Пиринска, Вардарска и Егейска Македония, екзекуторът на Дино Дзоф и рекордьор по отбелязани голове във вратата на Ботев - Гочо Василев от станалото покрай него световно известно село Делчево, Неврокопска околия. Вторият капитан на отбора от 80-те години Гальо Пеев, а също така вратарите Трифон Бръмбаров и Венко Камбуров. Почетен бе и виртуозния левичар от Кършияка Володя Фатов.

От името на ветераните благодарност изказа вратарят от края на 60-те и началото на 70-те години на миналия век Трифон Бръмбаров. Негови емоционални думи насълзиха дори Христо Бонев. "Той е истинска легенда. С какво ли не го примамваха други отбори, но той предпочете родния Локомотив и го издигна до най-големите. Жалко, че са малко записите на мачове от онова време. Той беше световна класа"...


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).