Помните ли ги? Фенклубът на Локо изненада ветерани, оставили незабравима следа в историята на "черно-белите"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
11:08 / 01.05.2021
4420
Фенове на Локомотив Пловдив положиха началото на поредната си благородна кампания, видя Plovdiv24.bg. Тя има за цел да отдаде заслуженото уважение и почит на ветерани на футболния клуб, които са оставили незабравима следа в неговата история. За начало, преди Великден бяха приятно изненадани Тодор Паунов, Веселин Балевски и Атанас Драмов.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение от фенклуба на Локомотив Пловдив:

В навечерието на великденските празници Фенклуб "Локомотив Пловдив“ и The Magic of Plovdiv положиха началото на кампания, която има за цел да отдаде заслуженото уважение и почит на ветерани на футболния клуб, които са оставили незабравима следа в неговата история. Инициативата започна с посещения на изтъкнати имена като Тодор Паунов, Веселин Балевски, Атанас Драмов.

За някои от по-младите привърженици тези имена са непознати или слабо познати. Но за мнозинството те са носителите на това, което през годините ни е обединявало, а и днес продължава да ни обединява около черно-бялата идея – житейски ценности и мироглед!

Носейки черно-белия екип не само на тялото, но и на душата, тези футболни артисти са се превърнали в строителите на това, което днес представлява нашият любим клуб Локомотив Пловдив! На тях всички ние дължим нашата признателност!

И тъй като списъкът на заслужилите е дълъг, а това е едва началото, искаме да помолим за търпение. Желаещите да се включат с логистична помощ, с предложение за някого, когото бихме могли да пропуснем в дългата редица, или с информация за контакт с такъв човек, могат да го направят чрез страниците във фейсбук на Фенклуб Локомотив Пловдив и на The Magic of Plovdiv или на електронна поща magicofplovdiv1926@gmail.com.

Благодарим ви!


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).