Престижно! Българин свири финала в Шампионска лига

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:53 / 27.04.2021
1939
Българин ще бъде съдия на финалната среща на Шампионската лига по волейбол при жените. Това е Добромир Добрев, който ще е втори рефер на двубоя между Имоко Волей (Конеляно, Италия) и Вакъфбанк (Истанбул, Турция).

Спорът за най-престижния трофей в клубния волейбол е по време на Суперфиналите на 1 май в италианския град Верона. За втори пореден път Европейската волейболна федерация организира в един ден финалните срещи в турнира при мъжете и при жените. Спорът за трофея при мъжете противопоставя Итас Трентино и Закса (Кенджежин-Кожле).

Това е поредното престижно назначение за родните съдии през настоящия сезон в европейските клубни турнири. По-рано през сезона Ивайло Иванов бе първи съдия на полуфиналната среща от Шампионската лига при жените между Игор Горгонзола (Новара) и Имоко Волей. Александър Виналиев получи назначение за четвъртфиналния двубой от Шампионската лига при мъжете между Закса и Кучине Лубе Чивитанова, а Илиан Георгиев бе първи съдия на финала за Challenge Cup между отборите на Зиратбанк и Алианц Милано.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 14


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).