Марица не се отказва от атаката на Втора лига, постигна ценен обрат с 3 гола за 8 минути

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:12 / 25.04.2021
2745
Марица постигна изключително ценна победа с 3:1 като гост на Загорец в мач от поредния кръг на Трета лига - Югоизточна група, който се игра на стадиона в Нова Загора. И четирите гола паднаха през второто полувреме.

Домакините откриха резултата в 53-ата минута, когато след продължително разбъркване в наказателното поле топката стигна до Пламен Иванов и той я прати в мрежата за 1:0.

В 67-ата минута току-що влезлият в игра Петър Шопов бе изведен сам срещу Караманов и с първото си докосване в мача младият състезател изравни - 1:1.

Голът даде допълнителен импулс в играта на жълто-сините и в 72-ата минута Олджай Алиев отбеляза красиво попадение. Той получи топката на границата на наказателното поле, освободи се технично от бранителите и с хубав удар реализира за 1:2.

В 75-та минута след груба грешка в отбраната на домакините резултатът стана 1:3. Олджай Алиев принуди защитник да върне топката назад, а тя попадна в Александър Праматаров, който навлезе в наказателното поле и върна към Алиев. Голмайсторът на Марица вкара с лекота своя втори гол в тази среща.

Така Марица записа победа номер 21 през този сезон и събра в актива си 68 точки, заемайки втората позиция. С точка повече е лидерът Черноморец, а трети е Загорец с 65. В следващия кръг Марица приема Спартак в пловдивското дерби, като то ще се проведе пред публика. Срещата е на 29 април, четвъртък, от 17 часа, на стадион "Марица" в Пловдив.

МАРИЦА: 12. Илия Николов, 17. Величко Величков, 5. Димитър Аврамов, 18. Даниел Спасов (Георги Иванов), 21. Николай Парнаров, 8. Христо Янчев, 10. Мартин Анастасов, 13. Милен Танчев, 11. Олджай Алиев, 6. Сами Мехмедов, 27. Александър Праматаров (Георги Георгиев). РЕЗЕРВИ: Марио Усков, Теодор Фърков, Борислав Дончев, Петър Печенков.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).