Спартак се засили към "А" Областна група, феновете избухнаха

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
20:12 / 24.04.2021
5481
Спартак (Пловдив) изигра поредния си слаб мач и се засили към "А" Областна група. Синьо-белите загубиха от Несебър с 1:2 в двубой, който се игра пред техните привърженици на стадион "Тодор Диев". И трите попадения паднаха още през първото полувреме.

Така Спартак и Несебър имат вече еднакът актив от 23 точки и са последни във временното класиране. Срещата през есенния дял завърши 2:1 за "гладиаторите". Така ако в края на сезона активът на двата тима отново е равен, тогава ще се гледа головата разлика. В момента Спартак има 17 гола предимство.

Днешното поражение обаче отново предизвика огромно недоволство сред "синьо-белите" привърженици. В техния официален сайт те публикуваха снимка на стадион "Тодор Диев" с многозначителния текст: "Всички сте срам за Спартак!"

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса какво още написаха привържениците на Спартак в своята страница във Фейсбук:

Това, което се случва в момента е може би най- срамният период в историята на любимия ни отбор. Абсолютна посредственост, две загуби с по 6-0, две победи в Пловдив, няма отбор, който да не е дошъл и да не ни е победил. Няма желание, няма хъс, няма сърце. Не обвиняваме играчите, те толкова си могат, нивото им е може би за средата на А окръжна група.

Посредственост и на горните етажи - почваме с едни играчи, други се гонят, идват трети, после пак наново и така и така. Можем да бъдем и по-остри, но само ще кажем, че Спартак и неговите привърженици страдат, и то много.

СПАРТАК е име, което задължава. Чухме и обвинения и към нас, че създаваме напрежение, а ние само искаме отборът да върви и поне малко да видим онзи дух от миналото. Ако пък толкова искате спокойствие, Спартак не е отборът за вас, Спартак не е Брестник, без да обиждаме хората, живеещи там.


Само се говори за школата - това е хубаво, но лицето на един отбор е представителния тим, това е нещото, с което ни свързват хората, а ние в момента такъв нямаме.

Само Спартак! Ние името и емблемата ще си я обичаме винаги!


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).