Голямо надъхване на "Лаута": Пътят до върха е само един - напред и нагоре!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
08:53 / 21.04.2021
4020
Фенове на Локомотив Пловдив изненадаха приятно представителния отбор на черно-белите преди началото на снощната тренировка на Лаута, видя Plovdiv24.bg. Привържениците надъхаха играчи и треньори за днешния сблъсък срещу Левски, както и за оставащите мачове до края на настоящия сезон.

На терена освен мъжкия тим на Локомотив, излязоха и дамите на "черно-белите" със своя треньор Ангел Славов, които също преследват медали в националния женски футболен шампионат.

Ето какво обявиха от фенклуба на Локомотив за снощната среща на Лаута:

Привържениците на Пловдивския любимец изненадаха футболистите от представителния клуб и женския отбор по време на тренировката преди утрешния мач.

Под аплодисментите и скандиранията на агитката, изпълнила централната трибуна на Лаута, всред дима и фойерверките, играчите получиха ударна доза от ваксината, нужна за себераздаване във всеки мач, независимо от противника!

Привържениците на черно-белите благодариха на футболистите за сърцатата игра в тези трудни времена, напук на вируси и финансови трудности, липса на нормален тренировъчен процес и празни стадиони. Сезон, в който Локомотив продължава да пише история и прави всички истински майни горди с черно-белите!

Благодарим ви, черно-бели герои!

Пътят до върха е само един – напред и нагоре!

ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!

Благодарим ви, черно-бели герои!

Гледайте в прикаченото видео кадри от стадион "Локомотив"!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).