Фенове на Ливърпул "погребаха" клуба след решението на шефовете за Суперлигата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
15:38 / 19.04.2021
4086
Феновете на Ливърпул скочиха мощно срещу ръководството на клуба след решението на "мърсисайдци" да се включат към новата европейска футболна Суперлига. "Червените" запалянковци решиха да премахнат своите флагове и транспаранти от легендарната трибуна "Коп" за предстоящия домакински мач срещу Нюкасъл.

Освен това привържениците вързаха огромен плакат на оградата на "Анфийлд", на който пише: "Засрамете се! Почивай в мир, Ливърпул (1892 - 2021)".

Подобна остра реакция на неодобрение имаше и сред феновете на другите 5 английски клуба, които също обявиха участието си в бъдещата Суперлига - Манчестър Юн, Челси, Тотнъм, Арсенал и Манчестър Сити.

Любопитно е, че британските медии също осъдиха решението за сформирането на Суперлига, изтъквайки, че това е "акт на алчни личности, които искат да унищожат футбола".


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 8


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).