Крушарски награждава Тунчев за отличната му работа

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
09:01 / 19.04.2021
5043
Ръководството на Локомотив (Пловдив) ще награди Александър Тунчев за отличната му работа до момента. От Лаута ще предложат нов договор на старши-треньора. Младият наставник пое черно-белите през ноември миналата година, след като Бруно Акрапович избяга позорно в ЦСКА-София. Настоящият контракт на Тунчев е до лятото.

Собственикът Христо Крушарски обаче е силно впечатлен от работата на бившия национал и ще му предложи нов договор. Два кръга преди края на редовния сезон Локо е на второто място, с 5 точки преднина пред третия ЦСКА-София.

"Моят договор не е проблем. Може и до лятото да е, но пак казвам, не е най-важното", лаконичен бе Сашо Тунчев.

Младият наставник ще получи и подобрение в условията по новия контракт, но те ще са минимални, твърдят източници на "Тема спорт". Христо Крушарски е преценил, че от финансова гледна точка е по-добре да задържи Александър Тунчев, отколкото да търси друг треньор. През есента шампионът с Локомотив (Пловдив) от 2004 година ще се сдобие с УЕФА Про Лиценз.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).