Валентич: Много от играчите имаха само една-две тренировки, нямахме сили да обърнем мача

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
19:59 / 17.04.2021
6041
Треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич призна, че тимът му е нямал достатъчно физически сили, за да постигне обрат в мача срещу Славия, завършил 0:1 в "Коматево".

"Оставихме един доста сложен период зад гърба си. Много от футболистите бяха с една-две тренировки за този мач. Дадохме всичко от себе си, но за съжаление нямахме достатъчно физически сили, за да обърнем мача. Славия изигра много добър мач. Особено първото полувреме създадоха много положения при центрирания и това беше голям проблем за нас", започна коментара си за двубоя босненският специалист.

"Подобрихме леко представянето си в края на първото полувреме и след това дадохме всичко, на което сме способни. Променихме и схемата с двама нападатели, но това не беше достатъчно. Поздравявам Славия за победата. На нас ни предстои да се възстановим и да мислим за следващия мач във вторник. Още като дойдох тук, казах, че ние ще играем и ще се борим до последния мач. Трябва добре да анализираме Черно море, да се подготвим максимално добре и излизаме да дадем най-доброто от себе си", завърши изказването си Азрудин Валентич.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).