Играл в Локо и Ботев и печелил две купи с "канарите" отново избра да работи с Белия

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
15:13 / 15.04.2021
7399
Бивш футболист на пловдивските Локомотив и Ботев избра отново да играе под ръководството на треньора Николай Киров - Белия. Става въпрос за левия бек Крум Стоянов, който в момента защитава екипа на Берое.

29-годишният футболист е постигнал предварителна договорка с отбора на Арда и е много близо до подписване на договор от следващия сезон с тима от Кърджали.

Сегашният контракт на Крум Стоянов с Берое изтича след месец и половина и няма да бъде подновен. Причината е, че бранителят имал завишени финансови претенции, които доста се различавали от предложената му оферта от заралии, твърди "Котаспорт".

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Крум Стоянов игра последователно по един сезон за Локомотив (Пд) и Ботев (Пд), като с "жълто-черните" и под ръководството на Николай Киров спечели Купата и Суперкупата на България през 2017 година.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 28


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).