Локо се подсилва с още един за гостуването на Монтана

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:59 / 13.04.2021
3095
Локомотив (Пловдив) се подсилва с още един футболист за предстоящото гостуване на Монтана, провери Plovdiv24.bg. Двубоят от 24-ия кръг на Първа лига е в четвъртък от 19,30 часа на стадион "Огоста".

За разлика от последния си шампионатен мач срещу Царско село, сега на разположение на треньора Александър Тунчев ще бъде Кристиан Гомис. Централният защитник, който често е пускан и на поста дефанзивен халф, вече изтърпя наказанието си от БФС за натрупани 5 жълти картона.

"Черно-белите" са на второ място във временното класиране и вече 11 поредни двубоя нямат загуба в Първа лига.

Все още не е ясно дали британецът Конър Руан ще може да попадне в групата за мача. Левият халф-бек получи контузия по време на тренировка и не игра в срещата с Царско село на "Лаута".

Извън състава със сигурност ще са отново Лукас Салинас, Паоло Уртадо и Александър Иванов, които са в карантина след положителни тестове за COVID-19.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).