Героят на Локо: Не подценяваме никой, влизаме здраво във всеки мач

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
21:51 / 08.04.2021
2297
Голмайсторът на Локомотив Пловдив Георги Минчев заслужено бе избран за Играч на мача при победата с 2:0 над Царско село. Нападателят вкара и двете попадения в двубоя и вече има на сметката си 7 гола от началото на сезона.

"Получи се доста интересен мач с много положения. За наше нещастие не успяхме да реализираме рано втори гол и да решим мача. Но все пак важни са трите точки. Поздравявам четиримата ни национали, паузата в шампионата ни се отрази добре, а успяхме и да си починем малко", заяви Георги Минчев след края на двубоя на "Лаута".

"Страхотна атака при първия гол, надяваме се и занапред да има още такива. Целта ни винаги е била да сме сред първите три отбора в първенството. Не подценяваме нито един съперник и влизаме здраво във всеки мач", завърши героят на Локо в мача срещу Царско село.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).