Георги Онов: Край на напрежението, няма да изпаднем!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
20:52 / 08.04.2021
4719
Временният наставник на Ботев (Пд) Георги Онов логично остана доволен от представянето на футболистите при победата с 2:1 над Ботев (Враца). Младият специалист води "канарчетата" заедно с Милен Кунчев, тъй като треньорът Аздурин Валентич и почти целият му щаб се лекуват от коронавирус.

"Основното нещо, което ни помогна да спечелим е отговорността на всеки един. Всеки си изпълни това, което говорихме. Имаше грешки, които допуснахме, но като цяло всеки направи това, което говорихме през седмицата на разборите за срещата с Ботев Враца. Всички от треньорското ръководство свършихме доста работа, за да се поздравим с тази победа. Едно голямо браво на футболистите", започна коментара си Георги Онов.

"Готвихме се за смяна на Цикарски и малко се забавихме, докато обясним на Крис Добрев какво да прави. През това време Цикарски вкара с глава. Радващо е, че много бързо се върнахме в мача. Дузпата бе момент, който ни вдигна още повече. След това дойде вече голът на Мите Цикарски. Преди това имахме две или три много добри контри, при които ако бяхме отбелязали, можеше резултатът да е на 3-4 гола разлика", допълни младият специалист.

"Ботев стопира напрежението за това дали ще се бори сред последните 4 или в средата на таблицата. Това място си го гарантирахме в средната 4-ка. Ако можем да стигне седмото място...", завърши Георги Онов.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).