Титулярният вратар на Ботев може да се върне в бившия си отбор

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:40 / 05.04.2021
5534
Един от приоритетите в лятната селекция на Берое ще бъде привличането на нов опитен вратар, който да се конкурира с Генадий Ганев. Ветеранът Душан Перниш не може да преодолее здравословните проблеми, които го мъчат повече от година. Неговият договор изтича в края на сезона, а спортният директор Валентин Грудев призна, че словакът мисли за край на кариерата.

Старозагорци в момента разполагат с обещаващия юноша Иван Гошев, но искат да задълбочат конкуренцията под рамката. Няма да е изненада, ако от Берое се опитат да си върнат Георги Аргилашки, който бе резерва на Перниш, а в момента се наложи като титуляр в Ботев (Пловдив). Информацията е на "Мач Телеграф" и на този етап няма как да бъде официално потвърдена от старозагорския клуб.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Георги Аргилашки бе привлечен в Ботев в началото на миналия сезон 2019/2020, когато треньор бе Желко Петрович.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).