Започва ремонтът на залата за щанги в Асеновград, отпуснати са 190 000 лв.

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
17:25 / 01.04.2021
1624
Започва ремонтът на Спортна зала за вдигане на тежести "Иван Веселинов“ в Асеновград. На официалното откриване на строителството днес присъстваха заместник-кметовете инженер Стоян Димитров и инженер Петър Петров, представител на фирмата изпълнител, треньори и спортисти.

Съоръжението се състои от два етажа. Ремонтните дейности ще обхванат подмяна на стара дограма с нова - PVC. Ремонтирани ще бъдат подовата настилка, вътрешните стени, фасадите на сградата и покривът. Подменено ще бъде осветлението, ще се сложат и климатизатори. Ще бъдат монтирани нови тренировъчни подиуми, както и един за провеждане на официални състезания. Стойността на проекта е в размер на близо 190 000 лева, като финансирането е осигурено от Министерството на младежта и спорта (ММС).

"Асеновград се слави с шампиони от световни величини в щангите. Подобряване състоянието на зала "Иван Веселинов“ ще привлече още повече деца и младежи от града и населените места в общината да започнат да практикуват този спорт и да постигат добри резултати“, каза пред присъстващите Петър Петров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 13


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).