Крушарски: От 6 години пишат, че съм умрял или фалирал, а дълговете на Локо намаляха рязко

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
09:42 / 23.03.2021
8558
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде нови разяснения за финансовото състояние на клуба, що  се касае до задълженията към Националната агенция по приходите.

"Аз имам споразумение с НАП, откакто съм дошъл - 6 години! И от 4 млн. задължения Локомотив има 178 000 лева главница и 500 000 лева лихви, които се плащат по споразумение. Локомотив е спокойна къща, каквото и да пишат, не могат да ни пробият", заяви пред btv в типичния си стил Христо Крушарски.

Той е категоричен, че кампанията за набиране на средства е по инициатива на феновете, а не на ръководството.

"Аз им благодаря за това, което правят. Това показва, че ние сме едно семейство, една фамилия. Локомотив няма проблеми. Има коронавирус, има криза, има неща, които пречат, но това са решими неща. В нашата къща от 6 години се пише едно и също: "Крушарски умрял. Крушарски загинал. Крушарски не знам какво станало, фалирал...". Локомотив за 6 години върви възходящо. За мен това е удоволствието", допълни бизнесменът пред телевизията. Той коментира и информациите за забавените заплати на Лаута.

"Аз съм се разбрал с момчетата - давам по някой лев, взимат по някой лев. Работят си, знаят си, че ще ги вземат. При мен знаят, че нещата са били винаги точни", завърши Христо Крушарски.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).