Крушарски с много любопитен коментар за лиценза на Локомотив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (29)
11:30 / 22.03.2021
7791
Собственикът на ПФК Локомотив Пловдив Христо Крушарски направи любопитен коментар относно това дали е застрашен лицензът на клуба за следващия сезон. Бизнесменът предположи, че медийната атака идва от пряк конкурент за призовите места.

"Искам да успокоя нашите привърженици, че лицензът не "виси", както се изразяват някои. Плащанията към НАП са редовни. Със страшна сила обаче висят шампионските им и други намерения, за които хвърлиха доста пари. Забелязвам, че не могат да си удържат огорчението и нервите. С това си обяснявам зачестилата медийна загриженост за финансовото състояние на Локомотив и медийното отразяване на кампанията на нашите фенове за купуване на виртуални билети. Ние и без тези билети ще се справим. Но тази помощ от привържениците ни е огромна, защото показва, че клуб и фенове са едно цяло. А когато това е така, успехите ни са гарантирани. Това явно изплаши доста хора", заяви пред "Марица" Христо Крушарски.

"На медийните стратези на ЦСКА ще кажа: "Колеги, не си хабете усилията, няма да успеете да разбиете Локомотив. Вложете в нещо по-смислено пари и енергия, защото долу на терена всичко лъсва и се вижда. Използвам случая да благодаря на нашите фенове за подкрепата и да ги уверя, че за Локомотив предстоят още по-добри дни", каза още собственикът на "черно-белите".


Виж коментарите (29)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).