Локо и Ботев не могат да се разберат за халф, "канарите" искат компенсация

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
10:02 / 22.03.2021
4912
Пловдивските футболни съперници Локомотив и Ботев ще трябва да постигнат споразумение, за да може младият халф на "черно-белите" Иван Арамазов да подпише първи професионален договор. Младокът е сред най-обещаващите юноши на двукратния носител на Купата на България и от зимата е част от първия отбор.

Арамазов обаче има период и в школата на градския противник. От Ботев не са дали документ, че нямат финансови претенции към футболиста. Това означава, че ако роденият през 2003 година халф подпише професионален договор, "жълто-черните" трябва да получат съответна финансова компенсация.

Сумата е символична, но от "Лаута" не са склонни да я плащат към този момент, твърди "Мач Телеграф". Младокът вече дебютира в елита, като се появи на терена при победата над Лудогорец с 3:2 в Пловдив. След това Арамазов поигра малко и в мача срещу Беласица за Купата на България.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).