Камбуров: Локомотив завинаги ще остане в сърцето ми

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
09:52 / 13.03.2021
5274
Нападателят на Берое Мартин Камбуров бе избран за Играч на мача при снощното равенство 1:1 срещу Локомотив Пловдив на Лаута. Именно Императора реализира от дузпа, с което даде преднина на заралии. Това бе гол №249 за легендата на Локомотив (Пловдив) в елита, с който той се доближи още по-близо до рекорда на Петър Жеков.

"Щом е свършил така мачът, значи е закономерно. Равностоен мач. През първото полувреме диктувахме играта и ситуациите пред противниковата врата, през второто полувреме се обърнаха нещата. Локомотив бяха по настоятелни. Разделихме по едно полувреме, закономерно равенство", коментира Камбуров.

"Лаута" е мое любимо място, наистина съм вкарвал много голове тук, шампион също станах тук. Когато си професионалист трябва да си вършиш работата и за друг клуб. Локомотив завинаги ще остане в  сърцето ми, най много успехи съм постигнал с този клуб. Но в момента съм футболист на Берое и давам всичко за този отбор", допълни Императора.

"Със сигурност вълнението нараства. Дори като има дузпа, вратата става много по- малка. Доста години съм в А група и вратарите ме знаят. Има напрежение, нормално, но трябва да си го нося. В този мач също. С Илко Пиргов се знаем отдавна, той е много добър при дузпите и затова съм щастлив, че успях да вкарам", каза още Мартин Камбуров.

Гледайте цялото му интервю в прикаченото видео!



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).