Фенклубът на Локо: И този път ще успеем да подадем ръка на любимия ни отбор

Автор: Стойчо Генов
Коментари (21)
10:55 / 12.03.2021
3898
Фенклубът на Локомотив Пловдив направи обръщение към "черно-белите братя и сестри" относно кампанията, която върви в момента за подпомагане на футболния клуб.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение от Лаута:

Черно-бели братя и сестри,

След две успешни кампании с виртуални билети – мач за турнира за Купата на България и първата по рода си виртуална екскурзия под надслов "Ще дойдем всички пак на Ариана“, ни предстои първи домакински мач с виртуални билети за първенството срещу Берое.

Темпът на продажба на билетите е обещаващ, а опитът от предишните два мача ни вдъхва кураж, че и този път ние ще успеем да подадем ръка на любимия ни клуб в труден момент!

В знак на благодарност за вашата безценна помощ към клуба трима от вас ще получат като подарък черно-бели артикули – оригинална фланелка на Локомотив, шал на отбора или календар за новата година с подписи от всички футболисти Наградите ще бъдат разпределени на томбола, в която участват всички, закупили виртуален билет.

Резултатите от томболата ще бъде бъдат обявени в понеделник, 15 март 2021 г.

Билетите се продават в мрежата на Ивентим, бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, магазини “На Тъмно", билетна каса пред общината, Каса Маскарт – Градски дом на културата.

ПОДКРЕПИ ЛОКОМОТИВ, ПОДКРЕПИ ПЛОВДИВ!


Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).